ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 8000 720

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

E-MAIL

info@harmanis.gr

Κατηγορίες

Lanes Nightade υπογλώσσια δισκία 90τμχ.

Lanes Nightade υπογλώσσια δισκία 90τμχ.

  • Κατασκευαστής: Lanes
  • Κωδικός Προϊόντος: 0027151
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
10,90€ 8,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,71€
ο συμπλήρωμα διατροφής Lanes NightAde περιέχει μελατονίνη σε δραστική μορφή υπογλώσσιων δισκίων για έναν φυσικό και ήρεμο ύπνο. Η μελατονίνη, βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και βελτιώνει την ποιό...
ο συμπλήρωμα διατροφής Lanes NightAde περιέχει μελατονίνη σε δραστική μορφή υπογλώσσιων δισκίων για έναν φυσικό και ήρεμο ύπνο. Η μελατονίνη, βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου για ένα ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο. Παράλληλα βοηθά στην αύξηση του συνολικού χρόνου ύπνου, και στο αίσθημα ξεκούρασης την επόμενη ημέρα, μετά το ξύπνημα.

Η μελατονίνη γνωστή και ως ορμόνη της νύχτας, είναι ένα συστατικό που παράγεται στον οργανισμό τη νύχτα και προάγει την έλευση του ύπνου. Είναι σημαντική για τη ρύθμιση του κιρκαδικού ρυθμού, δηλαδή για τη μετάβαση του βιολογικού ωρολογιού του οργανισμού, από το φως της ημέρας στο σκοτάδι της νύχτας. Επομένως έχει καθοριστική σημασία για το φυσιολογικό ύπνο και συνεπώς για την ευεξία και χαλάρωση του σώματος.Επίσης μπορεί να βοηθήσει σε άτομα με jet lag, σε όσους εργάζονται σε βάρδιες, σε διαταραχές ύπνου, καθώς και σε προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι.

Powered By ITCreation
Harmanis.eu © 2023 . All rights reserved.