ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 8000 720

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

E-MAIL

info@harmanis.gr

Κατηγορίες

Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel 100ml

Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel 100ml

  • Κατασκευαστής: Peter Thomas Roth
  • Κωδικός Προϊόντος: 0039437
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
48,00€ 28,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,23€
Απομακρύνετε τις ακαθαρσίες με το Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel, μια μοναδική, βαθιά ικανοποιητική θεραπεία που προσφέρει απαλή απολέπιση και καθαρισμό, για έναν πιο ομοιόμορφο, ισορροπημένο...

Απομακρύνετε τις ακαθαρσίες με το Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel, μια μοναδική, βαθιά ικανοποιητική θεραπεία που προσφέρει απαλή απολέπιση και καθαρισμό, για έναν πιο ομοιόμορφο, ισορροπημένο τόνο.

Η πανίσχυρη φόρμουλα αξιοποιεί μια τριπλέτα ενζύμων πολλαπλής δράσης (ανανάς, ρόδι και κερατινάση), τα οποία ενεργοποιούνται με το μασάζ στο δέρμα και διαλύουν αποτελεσματικά τα κατάλοιπα που προκαλούν θαμπάδα και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράσσουν τους πόρους και προκαλούν ξηρότητα. Απλώστε το στο δέρμα και τραβήξτε το για να δείτε ορατά αποτελέσματα, αναδεικνύοντας αμέσως μια επιδερμίδα πιο φωτεινή και αναζωογονημένη.

Οι ενυδατικοί παράγοντες της γλυκερίνης και του υαλουρονικού οξέος μεγιστοποιούν τα επίπεδα ενυδάτωσης για την καταπολέμηση της ξηρότητας και της τραχύτητας, με μια ευέλικτη θεραπεία που μπορεί να αναβαθμιστεί για να ταιριάξει στους πιο ευαίσθητους αλλά και στους πιο ανθεκτικούς τύπους δέρματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το δέρμα αποκτά λαμπερή και υγιή όψη, με ανώτερης κατηγορίας διαύγεια και υφή.

Powered By ITCreation
Harmanis.eu © 2021 . All rights reserved.